Docenten

Onze docenten zijn allen gediplomeerde muziekdocenten, met ruime les ervaring!

Jeannette van t VeldJeannette van ‘t Veld (basisvorming muziek, orgel, piano, blokfluit, zang, keyboard, stemvorming)
Jeannette beleeft veel plezier aan het lesgeven. Daarnaast treedt ze zelf op als soliste (sopraan) of als begeleider van een koor of solist. Muziek maken is een verrijking in haar leven en geeft veel energie.

Opleiding
Jeannette studeerde piano, zang en orgel aan het Utrechts conservatorium. Ook volgde ze kerkmuzieklessen, improvisatielessen en koordirectie. In 1986 studeerde ze af. Ze vindt het zingen en de stem zoiets geweldigs dat ze zich verder specialiseerde in zang door het volgen van zanglessen en Masterclasses. Momenteel volgt ze de vakopleiding tot Beiaardier in Amersfoort.

Koren
Sinds 1985 is Jeannette enthousiast dirigent van diverse koren. De kennis van het zingen is hierbij een van de sterke punten. Het overbrengen hiervan is een van de uitdagingen.

Lessen
Zowel bij de instrumentale als de vocale lessen is het fijn om het beste uit de leerling te halen. Een goede basistechniek waar je op terug kan vallen, maar niet te vergeten het plezier in het maken van muziek en de muziek zo mooi mogelijk laten klinken. Een goed ritmegevoel, een goede techniek, notenkennis, theorie van de muziek, structuur van de muziek komen aan bod tijdens de lessen, maar wel met aandacht voor iemands persoonlijke kwaliteiten en bagage.

tel: 06-30061560

jeannettevtveld@gmail.com

Marno Wieken (gitaar, elektrische gitaar, basgitaar)gitaarles renswoude

Vanaf ongeveer zijn tiende levensjaar speelt hij gitaar. Hiervoor speelde hij piano. Daarna volgden vele bandjes, waarin hij zowel solo als begeleidend elektrisch gitaar speelde. Marno heeft in Utrecht aan het conservatorium gestudeerd.

tel: 0642838117

mwieken@gmail.com

Petra Lukasse (dwarsfluit)

tel: 0318-624134

p.lukasse@solconmail.nl