Docenten

Onze docenten zijn allen gediplomeerde muziekdocenten, met ruime les ervaring!

Jeannette van t VeldJeannette van ‘t Veld (basisvorming muziek, orgel, piano, blokfluit, zang, keyboard, stemvorming)
Jeannette beleeft veel plezier aan het lesgeven. Daarnaast treedt ze zelf op als soliste (sopraan) of als begeleider van een koor of solist. Muziek maken is een verrijking in haar leven en geeft veel energie.

Opleiding
Jeannette studeerde piano, zang en orgel aan het Utrechts conservatorium. Ook volgde ze kerkmuzieklessen, improvisatielessen en koordirectie. In 1986 studeerde ze af. Ze vindt het zingen en de stem zoiets geweldigs dat ze zich verder specialiseerde in zang door het volgen van zanglessen en Masterclasses. Momenteel volgt ze de vakopleiding tot Beiaardier in Amersfoort.

Koren
Sinds 1985 is Jeannette enthousiast dirigent van diverse koren. De kennis van het zingen is hierbij een van de sterke punten. Het overbrengen hiervan is een van de uitdagingen.

Lessen
Zowel bij de instrumentale als de vocale lessen is het fijn om het beste uit de leerling te halen. Een goede basistechniek waar je op terug kan vallen, maar niet te vergeten het plezier in het maken van muziek en de muziek zo mooi mogelijk laten klinken. Een goed ritmegevoel, een goede techniek, notenkennis, theorie van de muziek, structuur van de muziek komen aan bod tijdens de lessen, maar wel met aandacht voor iemands persoonlijke kwaliteiten en bagage.

tel: 06-30061560

jeannettevtveld@gmail.com

Marno Wieken (gitaar, elektrische gitaar, basgitaar)gitaarles renswoude

Vanaf ongeveer zijn tiende levensjaar speelt hij gitaar. Hiervoor speelde hij piano. Daarna volgden vele bandjes, waarin hij zowel solo als begeleidend elektrisch gitaar speelde. Marno heeft in Utrecht aan het conservatorium gestudeerd.

tel: 0642838117

mwieken@gmail.com

Petra Lukasse (dwarsfluit)

tel: 0318-624134

p.lukasse@solconmail.nl

 

Annelies Rijk (viool, altviool, muziek op schoot)

Annelies heeft in 2016 haar conservatoriumopleiding cum laude afgerond aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Ze werd toegelaten tot de Master viool en Master altviool. Daarnaast heeft ze een verkorte deeltijd PABO opleiding gedaan. Haar passie ligt zeker bij het lesgeven. Ze werkt als viooldocente en uitvoerend violiste en altvioliste in diverse orkesten en ensembles.

Ze stelt zichzelf even voor:

“Mijn naam is Annelies Rijk. Ik geef al een aantal jaar met veel plezier les aan beginners en gevorderden van alle leeftijden en begeleid graag op piano of gitaar. Op maandagmiddag ben ik begonnen met het geven van viool-en altvioollessen in de bibliotheek van Renswoude. Ook zou het mij leuk lijken om voor jonge kinderen van 4-6 jaar (bij voldoende aanmeldingen) groepslessen kleuterviool te gaan geven. In deze lessen wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de basis van het vioolspelen. We zullen hierbij ook veel zingen.  De individuele lessen zijn mogelijk vanaf 5 jaar.”

Belangstelling voor (alt)vioolles?

Neem gerust contact op met Annelies: info@anneliesrijk.nl

Ook gaat Annelies binnenkort Muziek op Schoot opzetten in Renswoude.